20 oktober 2023

Het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en het ICCI organiseren de tweede editie van de prijzen voor auditgerelateerde masterscripties.

Het doel van deze prijzen is om studenten die uitblinken in deze onderwerpen te belonen en die laatsten aantrekkelijker te maken.

We zouden het erg op prijs stellen als u het werk van uw masterstudenten die hun studie in het academisch jaar 2022-2023 afronden of die hun studie in het voorgaande academisch jaar (2021-2022) hebben afgerond, zou willen indienen.

Ter informatie, de eerste prijs bedraagt EUR 3.000 en omvat een publicatie van het werk van de student met de promotor in het tijdschrift "Tax Audit & Accountancy" ("TAA"); de tweede en derde prijs bedragen respectievelijk EUR 2.000 en EUR 1.000.

Als u denkt dat sommige van uw studenten in aanmerking komen, aarzel niet om contact met ons op te nemen via info@icci.be. De kandidaturen moeten worden ingediend tegen uiterlijk 15 december 2023.

Indien jullie melding willen maken van deze prijzen op jullie website, neem zeker contact op met Jan Laplasse, Diensthoofd Communicatie IBR (j.laplasse@ibr-ire.be).