3 maart 2023

Sinds februari 2023 hebben zowel de ICCI-handboeken als het tijdschrift Tax, Audit & Accountancy (TAA) een grotere visibiliteit op het internet. 

Alle ICCI-handboeken, met uitzondering van het laatste nummer (2022-1 Actualia en ontwikkelingen in duurzaamheidsrapportering), zijn voortaan volledig gratis voor iedereen beschikbaar onder de vorm van een PDF-download. Voorheen waren deze enkel gratis voorbehouden aan bedrijfsrevisoren.

Het wetenschappelijke tijdschrift Tax, Audit & Accountancy is nu vanaf het nr. 21 (maart 2010) full-text geïndexeerd. Een aangepaste zoekmotor op de website van het ICCI laat toe om de integrale tekst te doorzoeken. Dat kan op deze pagina: Tax, Audit and Accountancy (icci.be).

 


Bovendien is, door deze indexering en de aanpassing van onze Google Tag Manager, het tijdschrift gemakkelijk opzoekbaar op de Google-zoekmachine. 

Beide ingrepen zorgen ervoor dat deze voor het bedrijfsrevisoraat erg waardevolle publicaties een betere visibiliteit en verspreiding hebben gekregen.