9 november 2017

U vindt hierna enkele Engelstalige voorbeelden van onder meer Engagement Letter Clauses, Management Representation Letter Clauses, Comfort Letters en Representation Letters zoals opgenomen in de Hoofdstuk 5 van de ICCI-publicatie“Guidelines to the Auditor in Prospectus and other Related Engagements”, 2009, nr. 3.

De hierna voorgestelde voorbeelden van clausules en brieven zijn slechts een leidraad voor de tussenkomst van de bedrijfsrevisor in het kader van een prospectus of andere ermee verbonden opdrachten:

______________________________

Disclaimer: Hoewel het Informatiecentrum voor het Bedrijfsrevisoraat (ICCI) met de grootste zorgvuldigheid de ontvangen vragen behandelt en hiervoor beroep doet op personen met de vereiste bekwaamheden, wordt ten aanzien van de antwoorden geen enkele garantie geboden en draagt het geen enkele contractuele en buitencontractuele aansprakelijkheid voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit feitelijke of juridische vergissingen die werden begaan in het kader van de verstrekte antwoorden en informatie. Het antwoord wordt alleen in de taal van de vraagsteller overgenomen. De lezer en in het algemeen de gebruiker van dit antwoord blijft als enige verantwoordelijk voor het gebruik daarvan.