Datum vrijdag 22 oktober 2021 - 13:30 -17:00
Locatie IBR - Emile Jacqmainlaan 135/1, 1000 Brussel
RUTSAERT Wim

SNOEKS Ken

Dit seminarie zal in eerste instantie een overzicht geven van wat er in de voorbije maanden allemaal gebeurd is rond de wettelijke en contractuele audits voor kleine (en niet-complexe) entiteiten, dit zowel op nationaal als op Europees vlak.

Daarnaast zal eerder praktijkgericht gekeken worden naar het uitvoeren van een audit in een kleine (en niet-complexe) entiteit. De deelnemers zullen kunnen aangeven welke problemen ze ondervinden in verband met de toepassing van de ISA’s waardoor interactie mogelijk is.

Naast deze invalshoek zullen de belangrijkste stappen van het controleproces, uitgevoerd overeenkomstig de ISA’s, worden benadrukt.


Deze sessie zal doorgaan in de vorm van een hybride sessie.

Indien u inschrijft voor deze sessie, contacteren wij u zodra duidelijk is hoeveel mensen we live mogen ontvangen. U kan op dat moment aangeven of u online dan wel live wenst deel te nemen.

Door uw inschrijving voor dit seminarie verklaart u zich akkoord met onze algemene voorwaarden.

De deelname van bedrijfsrevisoren en stagiairs is gratis. Voor derden gelden de tarieven die u kan terugvinden op onze website: https://www.icci.be/nl/vorming/praktische-info

Documentatie