Datum donderdag 8 december 2022 - 09:30 -17:30
Locatie IBR - Emile Jacqmainlaan 135/1, 1000 Brussel
Rosseel Sybrand

VANDORMAEL Marie Paule

 

Het doel van deze dag is tweeledig, enerzijds "kennismaken" met de vakbondswereld (structuren, sociaal overleg, enz.) en anderzijds het belang uitleggen van de ondersteunende rol en de wettelijke opdracht van de bedrijfsrevisor in het kader van de economische en financiĆ«le informatie aan de ondernemingsraad. 

In het eerste deel zullen wij werken met getuigenissen van werknemersafgevaardigden uit de OR en syndicale EFI deskundigen, die deze afgevaardigden voorbereiden op de basis- en jaarlijkse informatie van de EFI/OR. Wij zullen het o.a. hebben over de (her)benoeming, de deelname aan de (voorbereidende) vergadering van de ondernemingsraad, de verwachtingen, enz. 

In een tweede deel zullen wij dieper ingaan op verwachtingen ten aanzien van de revisor meer bepaald met betrekking tot de sociale balans. 

Het doel van deze opleiding is revisoren informatie te verstrekken die zij nodig hebben om hun pedagogische rol ten aanzien van de leden van de ondernemingsraad te vervullen. 

De deelname van bedrijfsrevisoren en stagiairs is gratis. Voor derden gelden de tarieven die u kan terugvinden op onze website: https://www.icci.be/nl/vorming/praktische-info

 

Documentatie